Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/company/public_html/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/company/public_html/cake/bootstrap.php on line 43
Announces | Company Market
   Utilizatori Inregistrati

Vand salon beauty si spa

Anunt # 2

Bucuresti

 
Contacteaza Vanzatorul

Pentru a afla mai multe despre acest anunt folositi urmatoarele date de contact:


0728286087


Sau trimiteti direct un mesaj completand formularul urmator:

Introduceti codul de mai jos
Saloane coafura si cosmetica     |    Sali sport si fitness

Pret cerut

 35,000 €

Cifra de afaceri

 

Profitul afacerii

 

Anul infiintarii companiei

  2008

Numarul de angajati

  5

Echipamente si mobila

  *

Mijloace fixe si terenuri

  **

Inventar

  *

* inclus in pretul cerut      ** nu este inclus in pretul cerut

 

Centru de slabire si modelare corporala  

Suntem in cautarea unui partener dar suntem deschisi si catre vanzarea afacerii. Inceput in 2002, veniturile au crescut in medie cu 20% pe an, rezultand intr-o expansiune fizica pe doua etaje.Beauty&Slim Salon este un centru de slabire si remodelare corporala,ocupandu-ne de performante tratamente corporale: remodelare corporala si tratamente anticelulita si de slabire-electrostimulare, impachetari parafango, vacuum - cel mai nou si eficient mijloc de lupta impotriva celulitei cu rezultate uimitoare de la primele sedinte, masaj anticelulitic si masaj de relaxare, reflexoterapie si multe altele. Centrul nostru de remodelare corporala beneficiaza de un personal foarte bine pregatit,in numar de 14 persoane, foarte amabil si intotdeauna la dispozitia clientilor pe care ii intampinam cu ceai, lumanarele parfumate si muzica buna.
Facilitati
Salonul se afla intr-un spatiu inchiriat cu contract pana in 2011,cu posibilitati de extindere, de 420 mp avand o chirie de 20 euro/mp. Extins pe doua etaje, salonul include 7 camere de tratament, cu abur/dus, coafor, manichiura si pedichiura, camera de receptie, camera de personal. Salonul beneficiaza de parcare proprie, precum si de acces usor la etajul doi atat cu scari cat si cu liftul. Salonul se afla intr-o cladire din aproprierea centrului orasului, beneficind de un vad comercial importa
Dezvoltarea afacerii
Potential de dezvoltare in special pentru serviciile de cosmetica faciala. De asemenea exista posibilitati de a extinde si serviciile de coafura.
Concurenta
Salonul este cel mai cunoscut si recunoscut salon spa din oras. Exista mai multi concurenti,insa ceea ce ne diferentiaza de acestia este experienta mai bogata si multitudinea de servicii. Deasemenea,pe langa introducerea unor tratamente de ultima generatie avantajul nostru competitional este si va ramane in continuare faptul ca am reusit sa pastram preturi accesibile.
Motivul Vanzarii
Proprietarul doreste sa se concentreze mai mult asupra familiei si altor afaceri
Publicat
2009-10-20 03:18:00

Informatiile din acest anunt au fost furnizate de catre vanzatorul afacerii mentionate mai sus. CompanyMarket verifica doar existenta numelui si al codului unic de inregistrare al afacerilor insa nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea detaliilor, dvs. sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Va rugam sa cititi termenii si conditiile site-ului inainte de a adauga un anunt.

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos daca ai avut probleme in utilizarea site-ului sau daca ai vreo sugestie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

Cu siguranta noi vom tine cont de sfatul tau si vom incerca sa remediem eroarea sau sa implementam orice facilitate ar determina utilizarea site-ului cu o mai mare usurinta. Si asta in cel mai scurt timp posibil. Daca este cazul, te vom contacta pe adresa de email pentru a-ti comunica doar informatiile de care ai nevoie.