Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/company/public_html/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/company/public_html/cake/bootstrap.php on line 43
Announces | Company Market
   Utilizatori Inregistrati

Clinica medicala de vanzare

Anunt # 26

Constanta

 
Contacteaza Vanzatorul

Pentru a afla mai multe despre acest anunt folositi urmatoarele date de contact:


Muflic Sorin

romania@nbbrokers.com

40745983498


Sau trimiteti direct un mesaj completand formularul urmator:

Introduceti codul de mai jos
Medicale     |   

Pret cerut

 700,000 €

Cifra de afaceri

 600,000 €

Profitul afacerii

  120,000 €

Anul infiintarii companiei

 

Numarul de angajati

  34

Echipamente si mobila

  140,000 € *

Mijloace fixe si terenuri

  350,000 € *

Inventar

  *

* inclus in pretul cerut      ** nu este inclus in pretul cerut

 

Tranzactie intermediata de NBB  

Clinica medicala recunoscuta pe plan local, cu sediul principal amplasat intr-unul dintre cele mai mari orase din tara, cu servicii diverse si de inalt nivel calitativ extinse in doua judete invecinate (unde clinica detine trei puncte de lucru). Personal calificat si devotat. Preturi accesibile. Autorizare de la Ministerul Transporturilor pentru efectuarea de vizite medicale pentru siguranta circulatiei rutiere. Numeroase certificari si contracte. Clientela stabila.
Facilitati
Sediul clinicii (489 mp) apartine persoanei fizice proprietar al societatii si este inchiriat centrului medical. Se vinde impreuna cu afacerea. Valoare: 350.000 EUR (inclusa in pretul solicitat). Alte doua sedii sunt inchiriate. Aparatura de lucru (140.000 EUR, inclusa in pretul solicitat). O lista a echipamentelor este disponibila la cerere.
Dezvoltarea afacerii
•Obtinerea certificarii P&I pentru efectuarea vizitelor medicale ale navigatorilor care se angajeaza pe nave sub standard P&I. •Obtinerea certificarii din partea Ministerului Sanatatii din Italia pentru efectuarea vizitelor medicale ale navigatorilor care se angajeaza pe nave sub pavilion italian (in curs de emitere). •Formarea unui serviciu de medicina de familie cu orar non-stop (dupa 1 ianuarie 2010). •Extinderea numarului de specialitati medicale din cadrul centrului medical.
Suport/Training
Actualul proprietar este dispus sa asigure managementul clinicii pentru incă 6-12 luni dupa data incheierii tranzactiei.
Motivul Vanzarii
Alte planuri de afaceri.
Publicat
2009-11-20 01:44:27

Informatiile din acest anunt au fost furnizate de catre vanzatorul afacerii mentionate mai sus. CompanyMarket verifica doar existenta numelui si al codului unic de inregistrare al afacerilor insa nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea detaliilor, dvs. sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Va rugam sa cititi termenii si conditiile site-ului inainte de a adauga un anunt.

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos daca ai avut probleme in utilizarea site-ului sau daca ai vreo sugestie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

Cu siguranta noi vom tine cont de sfatul tau si vom incerca sa remediem eroarea sau sa implementam orice facilitate ar determina utilizarea site-ului cu o mai mare usurinta. Si asta in cel mai scurt timp posibil. Daca este cazul, te vom contacta pe adresa de email pentru a-ti comunica doar informatiile de care ai nevoie.