Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/company/public_html/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/company/public_html/cake/bootstrap.php on line 43
Announces | Company Market
   Utilizatori Inregistrati

vand firma transport

Anunt # 27

Ilfov

 
Contacteaza Vanzatorul

Pentru a afla mai multe despre acest anunt folositi urmatoarele date de contact:


costel nae

nae_costel_74@yahoo.com

0726637097


Sau trimiteti direct un mesaj completand formularul urmator:

Introduceti codul de mai jos
Transport intern si international     |    Transport intern si international

Pret cerut

 10,000 €

Cifra de afaceri

 

Profitul afacerii

 

Anul infiintarii companiei

  2008

Numarul de angajati

  2

Echipamente si mobila

  **

Mijloace fixe si terenuri

  **

Inventar

  **

* inclus in pretul cerut      ** nu este inclus in pretul cerut

 

 

VAND SAU SCHIMB MERCEDES Atego 815, 2001 luna 11.554 mii km reali, 7,5t mma, 3,5t util si firma de transport curata cu activitate, fara datorii toate actele contabile la zi,sau schimb cu turism sau utilitara 3,5tM MA.

Informatiile din acest anunt au fost furnizate de catre vanzatorul afacerii mentionate mai sus. CompanyMarket verifica doar existenta numelui si al codului unic de inregistrare al afacerilor insa nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea detaliilor, dvs. sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Va rugam sa cititi termenii si conditiile site-ului inainte de a adauga un anunt.

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos daca ai avut probleme in utilizarea site-ului sau daca ai vreo sugestie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

Cu siguranta noi vom tine cont de sfatul tau si vom incerca sa remediem eroarea sau sa implementam orice facilitate ar determina utilizarea site-ului cu o mai mare usurinta. Si asta in cel mai scurt timp posibil. Daca este cazul, te vom contacta pe adresa de email pentru a-ti comunica doar informatiile de care ai nevoie.