Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/company/public_html/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/company/public_html/cake/bootstrap.php on line 43
Announces | Company Market
   Utilizatori Inregistrati

VAND BENZINARIE

Anunt # 30

Olt

 
Contacteaza Vanzatorul

Pentru a afla mai multe despre acest anunt folositi urmatoarele date de contact:


Meleandra Alin

tyrael_ro@yahoo.com

0745638198


Sau trimiteti direct un mesaj completand formularul urmator:

Introduceti codul de mai jos
Benzinarii     |   

Pret cerut

 550,000 €

Cifra de afaceri

 

Profitul afacerii

 

Anul infiintarii companiei

 

Numarul de angajati

 

Echipamente si mobila

  **

Mijloace fixe si terenuri

  **

Inventar

  **

* inclus in pretul cerut      ** nu este inclus in pretul cerut

 

partener Rompetrol, pozitie foarte buna  

-suprafata cca 2800 mp - deschidere 40 m - 4 rezervoare a cate 25000 l fiecare - cladire benzinarie cu magazin, birou, depozit - 2 spalatorii - 3 pompe (2 cu 8 furtune, 1 cu debit mare cu 2 furtune) - pozitie buna: intravilan la iesirea din Caracal spre Corabia
Facilitati
-suprafata cca 2800 mp - deschidere 40 m - 4 rezervoare a cate 25000 l fiecare - cladire benzinarie cu magazin, birou, depozit - 2 spalatorii - 3 pompe (2 cu 8 furtune, 1 cu debit mare cu 2 furtune)
Concurenta
Benzinaria este cunoscuta ca fiind printre cele mai mari din zona (cea mai mare din Caracal), avand combustibili de cea mai buna calitate.
Publicat
2010-10-12 14:20:48

Informatiile din acest anunt au fost furnizate de catre vanzatorul afacerii mentionate mai sus. CompanyMarket verifica doar existenta numelui si al codului unic de inregistrare al afacerilor insa nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea detaliilor, dvs. sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Va rugam sa cititi termenii si conditiile site-ului inainte de a adauga un anunt.

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos daca ai avut probleme in utilizarea site-ului sau daca ai vreo sugestie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

Cu siguranta noi vom tine cont de sfatul tau si vom incerca sa remediem eroarea sau sa implementam orice facilitate ar determina utilizarea site-ului cu o mai mare usurinta. Si asta in cel mai scurt timp posibil. Daca este cazul, te vom contacta pe adresa de email pentru a-ti comunica doar informatiile de care ai nevoie.