Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/company/public_html/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/company/public_html/cake/bootstrap.php on line 43
Announces | Company Market
   Utilizatori Inregistrati

De vanzare afacere la cheie !!! Brutarie-Patiserie

Anunt # 39

Mures

 
Contacteaza Vanzatorul

Pentru a afla mai multe despre acest anunt folositi urmatoarele date de contact:


Marian Floarea

mihai_katana@yahoo.com

0742016074


Sau trimiteti direct un mesaj completand formularul urmator:

Introduceti codul de mai jos
Industria alimentara     |    Industria alimentara

Pret cerut

 700,000 €

Cifra de afaceri

 

Profitul afacerii

 

Anul infiintarii companiei

  2007

Numarul de angajati

 

Echipamente si mobila

  **

Mijloace fixe si terenuri

  **

Inventar

  **

* inclus in pretul cerut      ** nu este inclus in pretul cerut

 

Brutarie Patiserie la cheie....!!!  

-spatiu de productie 400mp -pavilion administrativ (etaj) 400mp -utilaje specifice -spatiu verde(curte) 2200mp -pusa in functiune in anul 2007(constructie 2007) -Constructiei i se pot atribui si alte destinatii (pensiune,camin pentru batrani,casa de copii,etc...) -Afacerea se vinde din motive de sanatate, Admonistratorii fiind pensionari.
Facilitati
Brutaria este complect utilata si functionala cu posibilitate de extindere.
Motivul Vanzarii
Afacerea se vinde din motive de sanatete,Administratorii fiind pensionari.
Publicat
2012-10-25 09:43:52

Informatiile din acest anunt au fost furnizate de catre vanzatorul afacerii mentionate mai sus. CompanyMarket verifica doar existenta numelui si al codului unic de inregistrare al afacerilor insa nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea detaliilor, dvs. sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Va rugam sa cititi termenii si conditiile site-ului inainte de a adauga un anunt.

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos daca ai avut probleme in utilizarea site-ului sau daca ai vreo sugestie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

Cu siguranta noi vom tine cont de sfatul tau si vom incerca sa remediem eroarea sau sa implementam orice facilitate ar determina utilizarea site-ului cu o mai mare usurinta. Si asta in cel mai scurt timp posibil. Daca este cazul, te vom contacta pe adresa de email pentru a-ti comunica doar informatiile de care ai nevoie.