Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/company/public_html/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/company/public_html/cake/bootstrap.php on line 43
Announces | Company Market
   Utilizatori Inregistrati

VAND AFACERE PROFITABILA LA CHEIE!!Salon Bronzare!!

Anunt # 41

Cluj

 
Contacteaza Vanzatorul

Pentru a afla mai multe despre acest anunt folositi urmatoarele date de contact:


DOrgau Adina

cristeaanda79@yahoo.com

0740130226


Sau trimiteti direct un mesaj completand formularul urmator:

Introduceti codul de mai jos
Saloane coafura si cosmetica     |    Saloane coafura si cosmetica

Pret cerut

 12,000 €

Cifra de afaceri

 

Profitul afacerii

 

Anul infiintarii companiei

  2011

Numarul de angajati

  1

Echipamente si mobila

  *

Mijloace fixe si terenuri

  *

Inventar

  *

* inclus in pretul cerut      ** nu este inclus in pretul cerut

 

Salonul are clientela formata de 1 an !!Spatiul permite alte servicii!  

Afacerea se da la cheie!Spatiul amenajat..Chirie mica vad f bun salonul este amenajat cu 2 aparate verticale tuburi chocolate brown,,fiecare aparat este prevazut cu muzica si ventilatie,2 cabine pentru aparate,oglinzi,cuier scaune in fiecare cabina,canapea in sala asteptare,birou cu scaun ergonomic,dulapior si rafturi pentru creme,vitrina pentru racoritoare ,aparat pentru cafea.Afacerea se da cu firma neplatitoare de tva,infiintata de 1 anfara datorii, mai sunt de recuperat din firma aproximativ 10000 de euro,toate autorizatiile pentru functionare,casa de marcat plus cremele existente pe stoc .
Facilitati
Firma nu are datorii
Dezvoltarea afacerii
Spatiul permite introducerea de alte cateva servicii cum ar fi cosmetica..coafura..unghii tehnice
Concurenta
Salonul are un vad comercial foarte bun
Suport/Training
Pun la dispozitie toate informatiile necesare ca afacerea sa fie profitabila
Motivul Vanzarii
Plec din tara!
Publicat
2013-01-21 14:53:50

Informatiile din acest anunt au fost furnizate de catre vanzatorul afacerii mentionate mai sus. CompanyMarket verifica doar existenta numelui si al codului unic de inregistrare al afacerilor insa nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea detaliilor, dvs. sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Va rugam sa cititi termenii si conditiile site-ului inainte de a adauga un anunt.

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos daca ai avut probleme in utilizarea site-ului sau daca ai vreo sugestie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

Cu siguranta noi vom tine cont de sfatul tau si vom incerca sa remediem eroarea sau sa implementam orice facilitate ar determina utilizarea site-ului cu o mai mare usurinta. Si asta in cel mai scurt timp posibil. Daca este cazul, te vom contacta pe adresa de email pentru a-ti comunica doar informatiile de care ai nevoie.