Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/company/public_html/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/company/public_html/cake/bootstrap.php on line 43
Announces | Company Market
   Utilizatori Inregistrati

Afacere catering la cheie plus website functional

Anunt # 45

Bucuresti

 
Contacteaza Vanzatorul

Pentru a afla mai multe despre acest anunt folositi urmatoarele date de contact:


office@foodzilla.ro

0730605203


Sau trimiteti direct un mesaj completand formularul urmator:

Introduceti codul de mai jos
Restaurante     |    Alte companii de retail

Pret cerut

 13,000 €

Cifra de afaceri

 

Profitul afacerii

 

Anul infiintarii companiei

 

Numarul de angajati

 

Echipamente si mobila

  **

Mijloace fixe si terenuri

  **

Inventar

  **

* inclus in pretul cerut      ** nu este inclus in pretul cerut

 

Bucatarie complet utilata, personal cu experienta, clientela formata  

Afacerea este in plina desfasurare, vanzari de min im3500 eur/luna. Bucataria este complet echipata cu toate utilajele necesare. Toate autorizatiile si aprobarile sunt la zi. Echipa (formata din bucatar, ajutor, livrator) este instruita si are experienta in domeniu. In pachet este inclusa si masina de livrari si website functionala usor de updatat. Clientela deja formata, contracte in derulare. Posibilitati multiple de dezvoltare si extindere. Zona Baneasa.
Publicat
2013-10-30 14:02:43

Informatiile din acest anunt au fost furnizate de catre vanzatorul afacerii mentionate mai sus. CompanyMarket verifica doar existenta numelui si al codului unic de inregistrare al afacerilor insa nu isi asuma responsabilitatea pentru acuratetea detaliilor, dvs. sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Va rugam sa cititi termenii si conditiile site-ului inainte de a adauga un anunt.

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos daca ai avut probleme in utilizarea site-ului sau daca ai vreo sugestie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

Cu siguranta noi vom tine cont de sfatul tau si vom incerca sa remediem eroarea sau sa implementam orice facilitate ar determina utilizarea site-ului cu o mai mare usurinta. Si asta in cel mai scurt timp posibil. Daca este cazul, te vom contacta pe adresa de email pentru a-ti comunica doar informatiile de care ai nevoie.