Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/company/public_html/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/company/public_html/cake/bootstrap.php on line 43
Acord de confidentialitate | Company Market
   Utilizatori Inregistrati


Acord de confidentialitate

1. Angajamentul nostru cu privire la confidentialitatea datelor.

CompanyMarket.ro respecta dreptul fiecarui individ la securitatea datelor personale si ne-am angajat sa va protejam viata privata. De aceea va oferim aceasta politica de confidentialitate pentru a explica modalitatile noastre de a prelucra datele informationale si alegerile pe care dvs. le puteti face cu privire la informatiile pe care noi le colectam si utilizam.Pentru ca acest acord de confidentialitate sa fie usor de gasit, el este disponibil atat pe prima pagina a site-ului nostru cat si in fiecare pagina in care sunt solicitate informatii personale de identificare. Aceasta politica de confidentialitate se aplica doar la informatiile colectate sau prezentate pe site-ul CompanyMarket.ro
Confidentialitatea datelor despre dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si puteti fi sigur ca nu vom divulga sub nici o forma, fara acordul dumneavoastra, informatiile personale.

2. Informatiile pe care le colectam si cum le folosim.

Ne rezervam dreptul de a refuza serviciul oricarui membru care refuza sa respecte termenii si conditiile sau acordul de confidentialitate de aici sau abuzeaza de drepturile lor legate de serviciul CompanyMarket.ro, deasemenea putem refuza anunturi care contin informatii frauduloase, jignitoare sau anunturi care nu se refera la vanzarea unei afaceri ci doar la prezentarea unor produse sau servicii. Datorita angajamentului nostru la viata dvs. privata si a intelegerii necesitatii de confidentialitate in cumpararea si vanzarea de afaceri, CompanyMarket.ro se straduieste sa colecteze cat mai putine informatii personale de la utilizatorii sai. Cu toate acestea, pentru serviciile noastre, plasarea de anunturi, este necesar sa colectam anumite informatii personale de la dvs. pentru a va putea oferii aceste servicii si a le permite celorlalti sa va raspunda la anunturi.
Principalul nostru scop in a aduna datele dvs. personale este ca dvs. sa aveti o experienta cat mai usoara si mai placuta in utilizarea serviciilor noastre. Acest lucru ne indreptateste sa oferim servicii si caracteristici care cu siguranta raspund nevoilor dvs. si sa procedam de asa maniera incat utilizarea serviciilor noastre sa reprezinte o experienta simpla si rapida.
Daca alegeti sa va prezentati opiniile in conferintele noastre sau in alte sectiuni dedicate mesajelor, sau daca vreti sa faceti comentarii la adresa celorlalti utilizatori, noi selectam asemenea informatii despre dvs. pe masura ce dvs. vreti sa le faceti publice.
Noi nu vindem si nici nu inchiriem date ce ajuta la identificarea unei persoane, unei terte parti. Din pacate, nu va putem asigura ca datele dvs. personale nu vor fi niciodata dezvaluite in alte moduri decat cele descrise de noi in Politica de Confidentialitate, si asta din cauza mediului legislativ existent. De exemplu (fara a limita cele afirmate anterior) putem fi fortati sa dezvaluim anumite informatii guvernului sau unor terte parti in anumite circumstante, sau pot fi cazuri cand o terta parte poate intercepta ilegal sau accesa transmisii sau convorbiri private.
Ne straduim sa pastram aceste informatii confidentiale, asa cum este descris in aceasta Politica de confidentialitate. Cu toate acestea, utilizatorii sunt bine veniti pentru a dezvalui adresa lor de e-mail in textul lor, in cazul in care doresc. De asemenea aveti posibilitatea sa faceti publice, ceea ce va si recomandam, si alte informatii personale precum numele sau numarul de telefon, deoarece multe persoane nu-si citesc mesajele primite in fiecare zi. Asa ca un telefon poate fi cea mai rapida modalitate de a lua legatura cu vanzatorul si totodata cea care va scuteste de eventualele neintelegeri, ajutandu-va sa incheiati tranzactia!

3. Statutul si responsabilitatea CompanyMarket.ro

Asadar informatiile din anunturile de pe site-ul CompanyMarket.ro sunt asigurate de catre vanzatorul sau reprezentatul afacerii respective. Noi nu verificam informatiile despre afacerile respective, si nu ne asumam responsabilitatea pentru acuratetea detaliilor despre o anumita afacere.
In speta, noi suntem un loc de desfasurare a pietei si nu suntem implicati in procesele de negociere, de incheiere sau realizare a vreunei tranzactii, in care dvs. ati putea fi parte. Cand folositi site-ul nostru, dvs. si cel cu care negociati sau incheiati o tranzactie de vanzare-cumparare, sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Noi nu avem nici o autoritate de a actiona ca reprezentanti ai vanzatorului sau ai cumparatorului (fie potentiali, fie reali).

4. Protectia datelor personale.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Digital Business Solutions S.R.L., proprietarul CompanyMarket.ro, va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dvs. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.
In momentul crearii contului aveti posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii prin email despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de serviciul nostru prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.
Digital Business Solutions SRL va putea transmite tertilor unele dintre datele furnizate de catre dvs. numai in conditiile precizarii scopului acestei transmiteri si cu acordul prealabil al dvs., cerut in mod explicit.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale Dvs. va fi urmata de stergerea contului Dvs. din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul CompanyMarket.ro

5. Datele personale referitoare la plata online folosind cardul

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro).
Pentru a preveni accesul neautorizat, mentine acuratetea datelor, si pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, CompanyMarket.ro foloseste GECAD ePAYEMENT.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele GECAD ePAYEMENT. CompanyMarket.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

6. Serviciul de notificare prin email despre afacerile inscrise.

Daca doriti sa va abonati la serviciul de notificare prin email pentru a fi la curent cu ultimele afaceri inscrise pe CompanyMarket.ro, va rugam sa introduceti adresa de email la care doriti sa primiti notificarile si o scurta informatie cu privire la categoriile de afaceri care va intereseaza. Adresa dvs. de email intotdeauna ramane privata si nu este vanduta sau furnizata nici unei terte parti.
Pentru a va dezabona de la serviciul de notificare prin email, pur si simplu reveniti sectiunea de notificari si faceti clic pe link-ul "Anulati notificare", deasemenea va oferim un link catre aceasta pagina in fiecare email pe care il trimitem catre dumneavoastra. Dupa ce ati introdus adresa de e-mail si ati facut clic pe butonul "anulare", veti fi dezabonat de la serviciul de notificare prin email.

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos daca ai avut probleme in utilizarea site-ului sau daca ai vreo sugestie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

Cu siguranta noi vom tine cont de sfatul tau si vom incerca sa remediem eroarea sau sa implementam orice facilitate ar determina utilizarea site-ului cu o mai mare usurinta. Si asta in cel mai scurt timp posibil. Daca este cazul, te vom contacta pe adresa de email pentru a-ti comunica doar informatiile de care ai nevoie.