Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/company/public_html/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/company/public_html/cake/bootstrap.php on line 43
Despre Noi | Company Market
   Utilizatori Inregistrati

Despre Noi

CompanyMarket.ro, detinut de Digital Business Solutions SRL, este primul site de vanzari afaceri din Romania ce a fost creeat cu scopul de a imbunatati piata fuziunilor si achizitiilor de companii si afaceri. Proiectul se adreseaza atat antreprenorilor care cauta un exit sau un partener, investitorilor interesati de o investitie profitabila, dar si brokerilor de afaceri, auditorilor financiari si alte persoane fizice sau juridice specializate in fuziuni si achizitii de afaceri care v-ar putea ajuta in procesul de tranzactie.

Inovatia proiectului

Suntem singurul site de specialitate din Romania care promoveaza tranzactii afaceri. Axandu-ne exclusiv pe tranzactii afaceri, oferim clientilor vizibilitate ridicata si sanse mai mari de a incheia o afacere in cel mai scurt timp. Inovatia proiectului nostru consta in modul de prezentare al afacerilor listate. Dorim sa oferim investitorilor lista celor mai noi afaceri de pe piata listate la vanzare, impreuna cu detalii importante care ii vor ajuta sa aprecieze oportunitatea investitiei (ex. locatie, domeniu de activitate, tipul tranzactiei, cifra de afaceri, profit net, active in proprietate, potential de dezvoltare etc.), astfel sansele dumneavostra de a efectua o tranzactie fiind mult mai mari.

Dezvoltare

In prima etapa de dezvoltare, CompanyMarket.ro va functiona in varianta beta. Asta inseamna ca, in aceasta perioada, vom face teste si vom aduce imbunatatiri. Pentru noi, feedback-ul utilizatorilor este foarte important si asta nu doar in perioada beta. Pentru aceasta am creeat o sectiune speciala chiar pe prima pagina a site-ului unde dumneavoastra ne puteti da sfaturi, sugestii sau va puteti spune parerea personala despre acest proiect.

Confidentialitatea datelor

Confidentialitatea datelor dumneavoastra si ale afacerii dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si puteti fi sigur ca nu vom divulga sub nici o forma, informatiile personale. CompanyMarket.ro considera ca relatiile sanatoase cu angajatii, clientii, furnizorii sau bancile sunt factori foarte importanti pentru orice companie si ca orice dezvaluire prematura a unei posibile schimbari a proprietarului afacerii poate intrerupe aceste relatii si poate slabi pozitia companiei fata de concurenta. Pentru aceste motive, si nu numai, dumneavoastra aveti posibilitatea sa dezvaluiti mai multe sau mai putine informatii de contact atunci cand va inscrieti afacerea de vanzare pe site-ul nostru.

In final

In speta, noi suntem un loc de desfasurare a pietei si nu suntem implicati in procesele de negociere, de incheiere sau realizare a vreunei tranzactii in care dvs. ati putea fi parte. Cand folositi site-ul nostru, dvs. si cel cu care negociati sau incheiati o tranzactie de vanzare-cumparare sunteti pe deplin responsabili de procesul negocierilor, de coordonarea tranzactiei si de realizarea ei. Noi nu avem nici o autoritate de a actiona ca reprezentanti ai vanzatorului sau ai cumparatorului (fie potentiali, fie reali).

Va multumim ca ati ales serviciile noastre si va dorim succes in mediul de afaceri!

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos daca ai avut probleme in utilizarea site-ului sau daca ai vreo sugestie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

Cu siguranta noi vom tine cont de sfatul tau si vom incerca sa remediem eroarea sau sa implementam orice facilitate ar determina utilizarea site-ului cu o mai mare usurinta. Si asta in cel mai scurt timp posibil. Daca este cazul, te vom contacta pe adresa de email pentru a-ti comunica doar informatiile de care ai nevoie.