Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/company/public_html/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/company/public_html/cake/bootstrap.php on line 43
Termeni si conditii | Company Market
   Utilizatori Inregistrati

Termeni si conditii

Bine ati venit la CompanyMarket.ro !

Orice utilizare a site-ului nostru este conditionata de urmatorii termeni de utilizare ( "Termeni si Conditii"). Prin trimiterea de informatii, accesul la informatii, sau utilizarea in orice fel de site-ul CompanyMarket, dumneavoastra, clientul, sunteti de acord cu urmatorii termeni de utilizare. Aceste conditii de utilizare sunt un acord legal intre dumneavoastra si CompanyMarket.ro,proprietate a Digital Business Solutions SRL

1. Dispozitii generale

1.1 Dupa cum reiese mai departe, acest acord se aplica site-ului nostru CompanyMarket.ro

1.2. Acest acord de utilizare contine reguli obligatorii, aplicabile oricarei persoane fizice sau juridice care utilizeaza serviciile noastre pe Internet. Prezentul acord intra in vigoare imediat dupa ce ati confirmat acceptarea termenilor printr-un click pe tasta "Accept" ce se afla in josul paginii de inregistrare. Orice persoana care va dori sa utilizeze serviciile noastre pe Internet nu va avea dreptul de a folosi aceste servicii fara sa-si dea acordul pentru acceptarea prezentului acord. Acceptarea acestui acord, va obliga sa respectati termenii stabiliti de CompanyMarket.ro

1.3. In eventualitatea in care nu acceptati noii termeni ai prezentului acord, aveti dreptul de a-l refuza in mod unilateral, caz in care pierdeti automat dreptul de a utiliza serviciile noastre pe Internet.

1.4. In cazul in care totusi continuati sa utilizati serviciile site-ului nostru si dupa revizuire, acest lucru inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificarile survenite. Daca aveti nelamuriri cu privire la continutul prezentului acord, obligatiile prevazute de acesta sau orice alte intrebari referitoare la operatiie desfasurate in cadrul licitatiei pe Internet, va puteti adresa administratorului site-ului prin email la adresa office@companymarket.ro.

2. Utilizatorii serviciilor

2.1. Dupa exprimarea acordului fata de termenii prezentului acord, orice persoana trebuie sa treaca prin procedura de inregistrare: sa completeze un formular de inregistrare, sa se inregistreze si sa primeasca un nume de utilizator si o parola care ii sunt necesare pentru utilizarea serviciilor de licitatie pe Internet. Dupa ce ati devenit unul dintre utilizatori, aveti dreptul sa va faceti cunoscute intentiile de a vinde sau o afacere si totodata aveti dreptul de a trimite mesaje e-mail catre ceilalti utilizatori in legatura cu afacerile din baza noastra de date.

2.2. Scopul principal al acestor servicii furnizate de CompanyMarket pe Internet este de a reglementa si coordona termenii tranzactiilor de vanzare-cumparare, precum si de a inlesni incheierea tranzactiilor dintre utilizatori. In consecinta, serviciile noastre de licitatie pe Internet pot fi folosite numai de adulti, persoane responsabile.

2.3. Daca oferiti o afacere spre vanzare sau doriti sa achizitionati o afacere, confirmati ca aveti dreptul legal de a vinde sau cumpara acel business. Persoanele a caror inregistrare a fost suspendata sau retrasa din orice motiv, nu mai au dreptul de a utiliza serviciile noastre de licitatie pe Internet.

2.4. Numele de utilizator, contul de utilizator si parola aferenta au caracter individual si netransmisibil. Dvs. sunteti unica persoana pe deplin responsabila pentru utilizarea contului dvs. de utilizator. In acest sens va obligati sa utilizati personal contul dvs. si sa nu transferati, cesionati, vinde, imprumuta sau transmite in orice alt mod contul dvs. de utilizator si/sau parola aferenta unei terte persoane sau entitati. Dvs. sunteti unica persoana responsabila de pastrarea confidentialitatii parolei aferente contului. Sunteti de acord sa notificati CompanyMarket daca aveti suspiciuni privind orice utilizare neautorizata a contului dvs. sau accesare neautorizata a parolei dvs.

2.5. CompanyMarket.ro isi rezerva dreptul sa inchida de indata si fara nici o notificare prealabila accesul dvs. la contul dvs. daca incalcati in orice mod obligatiile de mai sus.

3. Comunicarea cu utilizatorii

CompanyMarket utilizeaza email-ul ca modalitate principala de comunicare cu clientii.Ca si utilizator inregistrat,clientul recunoaste permisiunea CompanyMarket de a comunica cu acesta prin email(precum si alte canale de comunicare,cum ar fi telefon sau fax) pentru orice instiintare pe care o consideram relevanta precum actulizarea preturilor pachetelor de anunturi sau alte mesaje de marketing.Deasemenea,vom onora cererea clientilor de a renunta la aceste mesaje de marketing.Asiguram clientul ca,in nici un caz,nu vom divulga date personale sau informatii trimise/primite prin email de catre acesta unei alte terte parti.

4. Prezentarea si Administrarea anunturilor.

Clientul este de acord sa nu introduca descrierea unei afaceri,fotografii,date financiare,date de contact sau alte informatii despre o anumita afacere catre CompanyMarket numai daca Clientul a primit toate drepturile si autorizatiile necesare inclusiv de la fotograf si/sau de la persoana care detine drepturile de autor asupra acelei fotografii sau de la cei care detin afacerea respectiva.Clientul este de acord sa nu introduca nici o fotografie sau informatie cu continut inadecvat.CompanyMarket isi rezerva dreptul de a refuza sau sterge orice anunt care incalca aceste dispozitii.In plus,putem solicita dovezi suplimentare,in conformitate cu aceasta dispozitie de la clientii care se presupune ca au introdus descrierea unei afacere sau alte informatii ce incalca prezentul acord.Fiecare pachet achizitionat de catre clienti pentru a intoduce un anunt este permis pentru o singura afacere/entitate de vanzare si nu poate fi schimbat sau reeditat intr-o incercare de a vinde o alta afacere/entitate diferita.

CompanyMarket are propria libertate de a decide inchiderea conturilor sau de a refuza serviciile catre orice client care incalca in mod repetat acest acord.In plus,clientul este de acord sa permita anuntului,sau orice parte a acestuia sa fie cautat,expus,accesat,descarcat sau copiat de pe site de catre utilizatorii CompanyMarket,de asemenea avem dreptul de a modifica orice anunt care incalca acest acord.

CompanyMarket isi rezerva,in mod rezonabil si in concordanta cu prezentul acord dreptul de a elimina toate,sau o parte a anunturilor postate pe site-ul nostru.Nu ne asumam responsabilitatea de a verifica exactitatea infomatiilor ,rapoartelor sau fisierelor prezentate de catre client.Clientul este singurul responsabil pentru toate informatiile,fotografiile sau alte materiale care le furnizeaza la CompanyMarket.ro

5. Informatiile introduse de dumneavoastra

Informatiile introduse de dumneavoastra (referitoare la dumneavoastra sau vreun articol inclus) nu trebuie: a) sa fie false, incorecte sau inselatoare; b) sa fie frauduloase si nici sa implice vanzarea articolelor furate sau contrafacute; c) sa incalce drepturile unei terte parti referitoare la: drepturile de autor, de marca comerciala, secrete comerciale sau orice alte drepturi cum ar fi cele de publicitate sau pastrarea confidentialitatii, a informatiilor personale; d) sa incalce vreo lege, statut, ordonanta sau reglementare (incluzand, fara a se limita la: controlul guvernamental al exporturilor, protectia consumatorului, concurenta neloiala sau reclama inselatoare); e) sa fie ofensatoare, calomniatoare, amenintatoare si hartuitoare in vreun mod; f) nu trebuie sa fie obscene sau sa contina pornografie in special cu referinta la minori; g) nu vor contine nici fel de un virusi sau alte subrutine de programare a computerului care sunt menite sa dauneze, sa interfereze in mod defectuos, sa intercepteze sau sa fure orice sistem, date sau informatii personale.

Deasemenea,clientul reprezinta si garanteaza ca toate intreprinderile si informatiile furnizate de catre acesta vor fi exacte,este de acord ca nu va posta un anunt referitor la o afacere pe site-ul CompanyMarket sub un alt nume decat al proprietarului afacerii sau al unei persoane angajate de acesta sa reprezinte compania respectiva si este de acord sa administreze anuntul respectiv si sa mentina exactitatea informatiilor in orice moment.

6. Modalitatile de plata

Platile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de catre partenerul nostru GECAD ePayment prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate

Pentru platile cu carduri credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau ale partenerilor, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii. Toate informatiile cerute in cadrul formularului de comanda sunt in conformitate cu legea romana si sunt necesare pentru finalizarea cu succes a platii.

Precizam ca site-ul nostru ,CompanyMarket.ro, nu raspunde sub nici o forma si nu poarta nici un fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a platilor prin carduri oferit de furnizorul nostru precum si pentru orice fel de eroare si / sau frauda decurgand din, sau in legatura cu acest serviciu. Totusi, desi acest serviciu este oferit si dirijat in totalitate si in mod independent de catre furnizorul nostru, noi vom intreprinde toate masurile rezonabile pentru a limita pe cat posibil riscul aparitiei acestor erori si / sau fraude.

7. Taxele percepute pentru serviciile furnizate de noi

Ne rezervam dreptul de a refuza serviciul oricarui membru care refuza sa respecte termenii si conditiile sau acordul de confidentialitate de aici sau abuzeaza de drepturile lor legate de serviciul CompanyMarket.ro,deasemenea putem refuza anunturi care contin informatii frauduloase,jignitoare sau anunturi care nu se refera la vanzarea unei afaceri ci doar la prezentarea unor produse sau servicii.

Clientul este de acord sa plateasca pentru serviciile furnizate de noi,folosind modalitatile de plata descrise mai sus. Taxele platite pentru abonamentele noastre lunare pentru a adauga o afacere in baza noastra de date sunt non-rambursabile.

Taxele percepute de noi depind de tipul pachetului de anunt,precum si de perioada de timp in care acesta va fi postat pe site-ul CompanyMarket.ro.Asadar timpul minim pentru a publica un anunt si in prealabil a inscrie o afacere de vanzare pe site-ul nostru este de doua luni.Pentru perioade mai lungi de doua luni, noi oferim o reducere considerabila clientilor nostri.

Taxele aferente serviciilor noastre sunt urmatoarele:

1. Pentru pachetul Standard avem urmatoarele taxe:

Perioada de timpPret lunarTotal de plata
2 luni19,95 €/luna39,9 €

2. Pentru pachetul Medium avem urmatoarele taxe:

Perioada de timpPret lunarTotal de plata
2 luni29,95 €/luna59,9 €

3. Pentru pachetul Premium avem urmatoarele taxe:

Perioada de timpPret lunarTotal de plata
2 luni39,95 €/luna79,9 €

Clauze finale

1. Prezentul acord este supus legii romane.

2. Partile convin ca litigiile decurgand din interpretarea si executarea prezentului acord, ce nu pot fi solutionate pe cale amiabila, sa fie supuse solutionarii Curtii de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

3. CompanyMarket.ro isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din prezentul acord sau prezentul acord in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Dvs. acceptati in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciile noastre pe Internet sau a oricaruia dintre componentele acestora semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care dvs. aveti obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din prezentul acord, aveti obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciilor noastre pe Internet sau a oricaruia dintre componentele acestora.

4. Daca nu exista alte prevederi stipulate in prezentul acord, orice corespondenta trebuie trimisa la adresa office@companymarket.ro

Parerea ta este foarte importanta pentru noi!

Te rugam sa completezi formularul de mai jos daca ai avut probleme in utilizarea site-ului sau daca ai vreo sugestie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

Cu siguranta noi vom tine cont de sfatul tau si vom incerca sa remediem eroarea sau sa implementam orice facilitate ar determina utilizarea site-ului cu o mai mare usurinta. Si asta in cel mai scurt timp posibil. Daca este cazul, te vom contacta pe adresa de email pentru a-ti comunica doar informatiile de care ai nevoie.